4Ε Livestream

TV-Kanal:

Land: Griechenland

Kategorie: Lokaler tv

4.6 von 5

5 Stimmen

4Ε Live-Streaming anschauen

Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία,την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Από το 1993 η 4Ε δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και παρουσίασης ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο την πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, την καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και την προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.

Länder

  • Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το μεγαλύτερο κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας. ο κανάλι ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 1991, με την ονομασία Τηλεοπτικός Δίαυλος Κοζάνης που ιδρύθηκε το 1988 και

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το Επιλογές Τηλεόραση είναι ένα από τα πρώτα τοπικά κανάλια σε τηλεθέαση από την Σέρρες. Στο πρόγραμμα του περιέχει τοπικά νέα, ελληνικές εκπομπές και ειδήσεις.

    4.3 из 5

    11 голосов