•   Fernsehen Online -TV-Kanäle -Mazedonien 

Mazedonien

Cegrani TV  Mazedonien / Öffentliches
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 von 5
7 Stimme(n)
А1он  Mazedonien / Nachrichten
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 von 5
4 Stimme(n)
Алфа ТВ  Mazedonien / Öffentliches
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 von 5
2 Stimme(n)
Здрава Телевизија  Mazedonien / Öffentliches
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 von 5
5 Stimme(n)
Интел Телевизија  Mazedonien / Öffentliches
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 von 5
4 Stimme(n)
Ирис телевизија  Mazedonien / Öffentliches
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 von 5
3 Stimme(n)
Канал 5 Телевизија  Mazedonien / Lokales
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 von 5
2 Stimme(n)
Канал 8 ТВ  Mazedonien / Öffentliches
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 von 5
2 Stimme(n)
Македонска Телевизија 1  Mazedonien / Öffentliches
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 von 5
12 Stimme(n)
ТВ Канал 21  Mazedonien / Öffentliches
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 von 5
1 Stimme(n)