•   Fernsehen Online -TV-Kanäle -Mazedonien -Телевизија Орбис 

TV-Kanal: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис online - live schauen

Übertragung von der offiziellen Website
Dieser TV-Kanal ist zugelassen und wird auf der offiziellen Website des Kanals ausgestrahlt. Klicken Sie auf den Player
Телевизија Орбис
Land:  Mazedonien
Kategorie: Nachrichten
4 von 5
2 Stimme(n)
Телевизија Орбис - Beschreibung, Rezension, Bewertung

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис online - live schauen

Алфа ТВ  Mazedonien / Öffentliches
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 von 5
2 Stimme(n)
Телевизија 24  Mazedonien / Nachrichten
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 von 5
22 Stimme(n)
Канал 5 Телевизија  Mazedonien / Lokales
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 von 5
2 Stimme(n)
ТВ канал ВИС  Mazedonien / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 von 5
4 Stimme(n)
Телевизија Сонце  Mazedonien / Unterhaltungs
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 von 5
4 Stimme(n)
ТВ Канал 21  Mazedonien / Öffentliches
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 von 5
1 Stimme(n)