•   Fernsehen Online -TV-Kanäle -Bulgarien -bTV 

TV-Kanal: bTV
bTV online - live schauen

Übertragung von der offiziellen Website
Dieser TV-Kanal ist zugelassen und wird auf der offiziellen Website des Kanals ausgestrahlt. Klicken Sie auf den Player
bTV
Land:  Bulgarien
Kategorie: Öffentliches
3.5 von 5
102 Stimme(n)
Die neuesten Videos des Kanals
„Навиците на успеха“: Светослав Георгиев - успял човек, избрал да остане в България
8:40
„Навиците на успеха“: Какво се случи на „Живот и кариера – защо в България?“
10:44
"Навиците на успеха“: Среща с президента Росен Плевнелиев
12:33
Росен Плевнелиев в „Навиците на успеха“: Считам, че егото е нещо вредно
11:45

Mehr laden
bTV - Beschreibung, Rezension, Bewertung

bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2. bTV е главният канал на медийната група bTV Media Group, към която спадат още bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, bTV Lady и RING. Групата е собственост на компанията Central European Media Enterprises, част от групата на Time Warner.
bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар. Медията привлича най-много телевизионни зрители с качествена, надеждна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.
Част от портфолиото на bTV Media Group са телевизионни канали, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение.
Новините и актуалните предавания на bTV са безспорен лидер по отношение на доверието на зрителите и многократно са посочвани като най-предпочитан и достоверен източник* на информация в различни проучвания. Новинарското съдържание е в ръцете на най-изявените и уважавани журналисти в страната, които всяка година получават признание за работата си и с десетки престижни награди. Те имат достъп до най-съвременните технологични решения, за да представят работата си на световно ниво.

bTV online - live schauen

Телевизия Стара Загора  Bulgarien / Lokales
Телевизия Стара Загора новини спорт публицистика област Стара Загора.

  • 80
4.3 von 5
8 Stimme(n)
bTV  Bulgarien / Öffentliches
bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската

  • 80
3.5 von 5
102 Stimme(n)
EMTV  Bulgarien / Öffentliches
Local TV.

  • 40
2.2 von 5
10 Stimme(n)
City TV  Bulgarien / Music
City TV е 24-часова музикална телевизия с формат CHTV (Contemporary Hit TV), която излъчва по кабел и сателит за цяла България от 1 октомври 2005 г.

  • 60
2.8 von 5
7 Stimme(n)
Телевизия Европа  Bulgarien / Nachrichten
Телевизия Европа е първата новинарска телевизия в България с динамично нарастващо присъствие на националния медиен пазар. Началото е поставено през

  • 60
3 von 5
4 Stimme(n)
Fan Music Tv  Bulgarien / Music
The new online TV channel that has video clips of the most famous singers in Spain, Bulgaria, USA, Mexico ... Do not forget to visit us. For that

  • 60
2.6 von 5
5 Stimme(n)