Güney Tv Livestream

TV-Kanal:Güney Tv

Land: Türkei

Kategorie: Lokaler tv

0 von 5

0 Stimmen

Güney Tv Live-Streaming anschauen

Mersin'in Tarsus ilçesinden tüm dünyaya sesini duyurmaya çalışan bir kanaldır. Mersin merkezli yayın yapan Güney TV, yayın anlayışı ve yayın kalitesi ile izleyenlerin büyük beğenisini toplamaktadır. Mersin ve Tarsus'da yaşanan son dakika haberlerini ve olayları bu kanal üzerinden takip edebilirsiniz. Güney Tv'yi internetten canli izlemenin en doğru adresi ise canlitv'dir. Bu sayfa üzerinden canli olarak takip edeceğiniz Güney TV'de eğlence programları, müzik programları, dizi ve sinemalar yayınlanmaktadır. Yayın akışının oldukça sevildiği kanal Tarsus Güney TV, hızla büyümektedir.

Länder

  • Akit TV, 29 Nisan 2015'te açılmış bir televizyon kanalıdır. Türksat 4A, D-Smart ve Kablo TV platformları üzerinden izlenebilmektedir. "Gerici" olarak nitelenen ve

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TRT 1, Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalıdır. Ana binası Ankara'dadır. Kanalın ilk logosu düz yazıyla tasarlanmış TRT logosudur.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Kanal B, Başkent Üniversitesi'nin kurduğu ulusal yayın yapan bir televizyon kanalı. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu (Radyo Başkent) vardır.

    4.3 из 5

    11 голосов