НТН Livestream


НТН Livestream

TV-Kanal:НТН

Land: Ukraine

Kategorie: Öffentliches

4.6 von 5

5 Stimmen

НТН Live-Streaming anschauen

НТН — український телеканал загальноформатного мовлення. Трансляція телеканалу поширюється на більшу частину України: його технічне покриття становить 88,3 %. Це 88 міст із населенням понад 50 тис. осіб. У 83 містах країни програми НТН входять до пакетів кабельних операторів.
Сайт каналу НТН містить онлайн-мовлення, програму та інформацію про канал. Сайт НТН також двомовний: інформація міститься російською та українською мовами. На сьогоднішній день НТН є наймолодшим загальноукраїнським телеканалом в Україні.
За підсумками 2016 року доля НТН склала 4,43% (за аудиторією віком 18-54 років, що мешкає у містах з населенням не менше 50 тисяч осіб).

Länder

  • TV7+ новий, обласний цифровий телеканал з молодим професійним колективом та грандіозними можливостями. Головний телеканал твого міста Хмельницького. Ефірне мовлення 24 години на

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 34-й канал — первый информационно-развлекательный региональный телеканал г.Днепропетровска. Начал работу в октябре 1993 года. Начало вещания на телеканале было приурочено к

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Официальный канал международного межконфессионального спутникового телеканала "Новый христианский".

    4.3 из 5

    11 голосов